توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات آمریت امور زراعتی و مدیریت عمومی ترویج، این روند در دو قریه انجام شده است: در قریه ده‌صیاد برای ۱۸ دهقان و در قریه استفان برای ۱۵ دهقان. این برنامه با همکاری دفتر آقاخان مقیم تخار و در حضور مولوی مطیع‌الله، معین ولسوالی چال، عبدالاعلی مدیر عمومی ترویج و کارمندان دفتر آقاخان تطبیق گردید.
به هر دهقان ۵۰ کیلوگرام گندم بذری اصلاح‌شده، ۵۰ کیلوگرام کود کیمیاوی یوریا و ۵۰ کیلوگرام کود کیمیاوی (DAP) از نوع استرالیایی چاند، در چارچوب برنامه ترویجی توزیع شد. هدف از این کمک‌ها، بهبود حاصل‌خیزی زمین، افزایش حاصلات و تشویق دهقانان به استفاده از روش‌های مؤثر زراعتی می‌باشد.
همچنان برای هر دو گروپ یک پایه ماشین تخم‌پاک‌کن گندم با ظرفیت ۵۰۰ کیلوگرام در ۲۴ ساعت و یک سیلوی فلزی با ظرفیت ۱۵۰۰ کیلوگرام اختصاص داده خواهد شد. قرار است از این سیلو برای ذخیره ۳۰ کیلوگرام گندم از هر مستفید پس از برداشت محصول، به منظور تداوم برنامه تخم بذری اصلاح‌شده استفاده شود.
ریاست زراعت تخار از همکاری همه نهادها و افراد دخیل در اجرای موفق این برنامه قدردانی کرده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۱۱
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات برای خانم‌های زراعت‌پیشه در ناحیه هفتم کابل

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت کابل با همکاری موسسه روپانی، تعداد ۱۸ قلم وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات را برای ۲۵ نفر از خانم‌های زراعت‌پیشه بی‌بضاعت در ناحیه هفتم شهر کابل توزیع کرد.
ای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۴۸
Background image

توزیع بزغاله‌های وطنی در شهرک بندر حیرتان

۷جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در چارچوب برنامه توانمندسازی خانواده‌های فقیر، روند توزیع بزغاله‌های وطنی را در قریه سرچاه شهرک بندر حیرتان تطبیق نمود.
این برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۲۱
Background image

از کندهار تا قطر؛ گشایش دروازه نوین صادرات محصولات زراعتی

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با هماهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و حمایت مالی یک شرکت خصوصی، روند جدید صادرات. . .

بازگشت به خبرها