توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۰۰ دهقان در ولسوالی ینگی‌قلعه آغاز شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۹:۲۰
توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۰۰ دهقان در ولسوالی ینگی‌قلعه آغاز شد

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار روند توزیع گندم بذری اصلاح‌شده را برای دهقانان ولسوالی ینگی‌قلعه آغاز کرده است.
به اساس معلومات آمریت امور زراعتی این ولسوالی، در این برنامه برای ۳۰۰ دهقان از ۲۵ قریه که از قبل سروی شده‌اند، بذر اصلاح‌شده با کیفیت بلند توزیع  به‌صورت قرضه می‌گردد تا آنان بتوانند با استفاده از تخم‌های معیاری، حاصل بیشتر و باکیفیت‌تری به‌دست آورند.
مسؤولان محلی گفتند که این اقدام گامی مهم در راستای افزایش تولیدات زراعتی، ترویج کشت معیاری و خودکفایی در بخش گندم است.
اداره زراعت تخار تأکید کرده است که با اجرای برنامه‌های مشابه، از دهقانان در جهت توسعه زراعت و بهبود معیشت آنان پشتیبانی می‌نماید و از تلاش‌های کارمندان تخنیکی و مسلکی ولسوالی ینگی‌قلعه در تطبیق این برنامه سپاسگزاری می‌کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۸:۵۸
Background image

ارزیابی منطقه آب‌پوده در بادغیس به‌منظور بررسی وضعیت ماهی‌ها و حفاظت از منابع طبیعی

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی تخنیکی از آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، از منطقه آب‌پوده ولسوالی جوند دیدن کرده و وضعیت ماهی‌ها و شرایط طبیعی این منطقه. . .

BACK TO NEWS