توزیع گاو شیری با مواد خوراکه حیوانی برای شماری از مالدارن در سمنگان

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۵ - ۱۶:۴۸
توزیع گاو شیری با مواد خوراکه حیوانی برای شماری از مالدارن در سمنگان


۱۵ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
موسسه اکتید در ولایت سمنگان در هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به پنچ تن از مالدارن شامل گروپ دهاقین تحت نام مجاهد ایبک گاو شیری توزیع کرد.
حسب هدایت ریاست زراعت سمنگان  شمس الدین صدیقی مدیر عمومی مالداری با حضور داشت نماینده دفتر اکتید  از جریان توزیع 5 فرد گاو شیری 50 قنار کاه  700 کیلو سبوس و 350 کیلو آرد گندم برای گروپ دهاقین تحت نام مجاهد ایبک مرکز سمنگان  نظارت به عمل اورد .
 سروی و انتخاب دهاقین قبلا صورت گرفته بود که امروز توزیع گاوهای شیری و مواد خوراکه آن توزیع گردید که بودجه پروژه مبلغ  480 هزار  افغانی از طرف دفتر اکتید بوده و با اضافه نمودن  1 فیصد سهم دهاقین که حاوی مبلغ  50000 افغانی که مجموع پول پروژه مبلغ 530 هزار افغانی می‌شود.
هدف پروژه متذکره تقویه بنیه اقتصادی گروپ دهاقین،  ترویج گاو های بومی محلی به گاو های شیری اصلاح شده واز دیاد محصولات لبنی و  گوشتی می‌باشد که گاو های شیری و مواد خوراکه آنها مطابق پروپوزل پیشنهاد شده تنظیم گردیده که در اخیر از طرف نماینده ریاست زراعت برای دهاقین گرامی مشوره های تخنیکی وفنی جهت نگهداری حفظ الصحه تغذیه  آن رهنمایی گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۱۸
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت به منظور گسترش همکاری‌های زراعتی و علمی، در سفر رسمی عازم جمهوری مالدووا شد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان به ریاست مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، به دعوت رسمی وزارت زراعت و صنایع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

بازگشت به خبرها