توزیع کود کیمیاوی و نهال در ولسوالی‌های شولگره و دولت‌آباد ولایت بلخ

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۲ - ۱۳:۴۰
توزیع کود کیمیاوی و نهال در ولسوالی‌های شولگره و دولت‌آباد ولایت بلخ

۲۲ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که دفتر اکتید برای شماری از دهقانان عضو کوپراتیف ولسوالی‌های شولگره و دولت‌آباد، کود کیمیاوی و نهال هنگ توزیع کرده است.
در این برنامه، مجموعاً ۲۴ بوری کود کیمیاوی (سیاه و سفید) و ۴۸ هزار نهال هنگ توزیع شد. برای هر دهقان دو بوری کود سفید، یک بوری کود سیاه و هشت هزار نهال هنگ اختصاص یافت. مستفیدین این کمک‌ها قبلاً توسط دفتر اکتید انتخاب شده بودند.
توزیع اقلام در ولسوالی شولگره تحت نظارت ملا فیض محمد مبارز، مدیر عمومی خدمات زراعتی این ولسوالی، و در ولسوالی دولت‌آباد با نظارت مولوی سید برهان‌الدین عثمانی، مدیر عمومی خدمات زراعتی دولت‌آباد، انجام شد.
این اقدام در راستای حمایت از دهقانان و بهبود وضعیت زراعتی این مناطق انجام گرفته است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها