توزیع کود عضوی برای دهقانان در سه ولسوالی بدخشان

qiam_amin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۸:۴۲
توزیع کود عضوی برای دهقانان در سه ولسوالی بدخشان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به‌منظور حمایت از سکتور زراعت و بهبود وضعیت معیشتی دهقانان، برنامه توزیع کود عضوی با همکاری دفتر «سو» و با هماهنگی آمریت امور زراعتی و مدیریت‌های خدمات زراعتی ریاست زراعت در ولایت بدخشان تطبیق شد. هدف این برنامه افزایش حاصل‌دهی زمین‌های زراعتی، کاهش مشکلات دهقانان در تأمین کود و تقویت تولیدات زراعتی عنوان گردیده است.

این برنامه در ولسوالی‌های وردوج، زیباک و یفتل پایان تطبیق شده و دهقانان واجد شرایط در این ولسوالی‌ها به‌گونه مستقیم از آن مستفید گردیدند. برای هر مستفیدشونده کود عضوی در نظر گرفته شده و روند توزیع به‌صورت شفاف و منظم با حضور مسئولان مربوطه انجام شد. همچنان دهقانان در مورد استفاده مؤثر و درست از کود عضوی رهنمایی‌های لازم دریافت کردند.

مسئولان می‌گویند تطبیق این برنامه می‌تواند تأثیر مثبت بر افزایش تولیدات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان داشته باشد و ادامه چنین کمک‌هایی نقش مهمی در پایداری معیشتی جوامع دهقانی ایفا می‌کند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۴
Background image

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان رسماً معرفی شد

۱۲دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، مولوی سلیمان ایمن، از سوی معاون ولایت لغمان حافظ انزرگل عبدالله به کارمندان این ریاست معرفی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۲
Background image

تلاش‌ها برای مهار آب‌های بارانی؛ کار ساخت چک‌دم جدید در ژړۍ کندهار ۵۰ درصد تکمیل شد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

با تمویل بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، کار ساخت یک چک‌دم جدید به ارزش ۶. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۹
Background image

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه تعمیر ساحه حفاظت‌شده ولسوالی درقد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که کار پروژه تعمیر ساحه حفاظت‌شده ولسوالی درقد به ۹۰ درصد پیشرفت فزیکی رسیده است.

بر اساس گزارش آمریت منابع طبیعی،  یک. . .

بازگشت به خبرها