توزیع چهار پایه ماشین خشک‌کننده زعفران و آموزش ۷۵ زعفران‌کار در لوگر

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۸/۱ - ۱۵:۲
 توزیع چهار پایه ماشین خشک‌کننده زعفران و آموزش ۷۵ زعفران‌کار در لوگر

۱عقرب ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، چهار پایه‌ ماشین خشک‌کننده زعفران به انجمن‌های زعفران‌کار توزیع کرده و به هفتادوپنج زعفران آموزش داد.
این زعفران‌کاران از ولسوالی‌های برکی‌برک، چرخ، خوشی و محمدآغه در باره چگونگی تولید، پروسس و بسته‌بندی زعفران آموزش دیده‌اند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها