توزیع چهار پایه ماشین خشک‌کننده زعفران و آموزش ۷۵ زعفران‌کار در لوگر

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۸/۱ - ۱۵:۲
 توزیع چهار پایه ماشین خشک‌کننده زعفران و آموزش ۷۵ زعفران‌کار در لوگر

۱عقرب ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، چهار پایه‌ ماشین خشک‌کننده زعفران به انجمن‌های زعفران‌کار توزیع کرده و به هفتادوپنج زعفران آموزش داد.
این زعفران‌کاران از ولسوالی‌های برکی‌برک، چرخ، خوشی و محمدآغه در باره چگونگی تولید، پروسس و بسته‌بندی زعفران آموزش دیده‌اند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۸
Background image

برنامه سه‌روزه ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت سمنگان آغاز شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان مرکز و ولسوالی‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با همکاری ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۴:۵۵
Background image

در ارزگان، پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی افتتاح شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از دو و نیم میلیون افغانی، در منطقه سرکلا از مربوطات قریه چنار، در مربوطات مرکز ترینکوت ولایت ارزگان، به. . .

بازگشت به خبرها