توزیع پول نقد برای ۵۷ فامیل مرغدار در ولایت بلخ

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۸ - ۱۱:۲۵
توزیع پول نقد برای ۵۷ فامیل مرغدار در ولایت بلخ

ریاست زراعت، آبیار ی و مالداری ولایت بلخ به همکاری دفترسی اچ ای و کمک مالی پروگرام جهانی غذا  در ولسوالی چاهی برای ۵۷ زن و مرد مرغدار پول نقد توزیع نمود.
سهم این کمک شامل۳۶ خانم و ۲۱ تن مرد بود و برای هر یک از آن‌ها ۶ هزار ۴۰۰ افغانی پول نقد با حضور داشت نمایند ریاست زراعت آن ولسوالی توزیع گردید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها