توزیع پول نقد برای دهاقین متضرر ولسوالی پریان ولایت پنجشیر 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۳۱ - ۱۳:۴۷
444

۳۱ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری دفتر صلیب سرخ برای ۵۴۰ تن از دهاقین قریه‌جات  سیکمان، شانیز، قاضی خیل، مدرسه امام ابوحنیفه، کوهسار پائین، کوهسار بالا کوهسار مرکزی ولسوالی پریان پول نقد توزیع نمود. 
این کمک‌ها توسط دفتر صلیب سرخ با هماهنگی و نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر توزیع گردید که برای هر نفر از دهاقین مبلغ سی هزار افغانی که در مجموع  ۱۶ میلون و ۲۰۰ هزار افغانی پول نقد توزیع گردید. 
دفتر صلیب سرخ قرار است در آینده  نزدیک پروژههای ساخت و پاک کاری کانال های آبیاری را در ولسوالی پریان نیز آغاز نماید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۴۲
Background image

در ۱۵ ولسوالی ننگرهار برای ایجاد کشتزارهای نمایشی جواری، کمک‌های زراعتی به شماری از دهقانان توزیع شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور ایجاد ۳۰ کشتزار نمایشی جواری در ۱۵ ولسوالی ولایت ننگرهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری، کودهای کیمیاوی و کمک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۰
Background image

هیئت تخنیکی برای سروی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد به اشکاشم اعزام شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
به هدایت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، یک هیئت تخنیکی به‌منظور سروی و بررسی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد ولسوالی اشکاشم به این ولسوالی اعزام شد.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

بازگشت به خبرها