توزیع وسایل زراعتی برای صد دهقان در ولایت نیمروز 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۷ - ۱۴:۱۶
توزیع وسایل زراعتی برای صد دهقان در ولایت نیمروز 

برای صد تن از دهقانان ولایت نیمروز که یک دوره آموزشی را سپری کرده بودند تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت از سوی موسسه «او.اچ. آی» وسایل زراعتی توزیع شد.
صد تن از دهاقین مرکز زرنج قریجات سبزگزی و نوکجو از طریق موسسه « او.اچ.آی » به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری، نماینده مقام ولایت، ریاست اقتصاد در سال قبل سروی گردیده بودند که از طریق موسسه متذکره برای دهاقین یاد شده کورس‌های آموزشی برگزار شده بود برای دهاقین ذکره شده تحت نظر ملاعبدالمنان آخندزاده آمر امور زراعتی و هارون مدیر ترویج، نماینده مقام ولایت، نماینده ریاست اقتصاد وسایل زراعتی از قبیل؛یک پایه محلول پاش ۲۰ لیتره، یک دانه داس، یک بیل و  یک دانه کولنگ توزیع شد. 
ملاعبدالمنان آمر امور زراعتی فعالیت‌های موسسه متذکره را در بخش زراعت توصیف کرده و خواستار ادامه اینگونه کمک ها برای دهاقین در آینده شد تا دهاقین بتوانند از زحمات یک ساله خویش حاصل بهتری بدست بیاورند .

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها