توزیع مواد خوراکی حیوانی برای مالداران در ولسوالی شولگره بلخ

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۱۱
توزیع مواد خوراکی حیوانی برای مالداران در ولسوالی شولگره بلخ

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از مالداران و تقویت سکتور مالداری، روند توزیع مواد خوراکی حیوانی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ به ۱۰۰ مالدار در سطح ۵ قریه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسه اکتید  تطبیق گردید.
این کمک‌ها از سوی دفتر اکتید و با همکاری مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی شولگره، برای ۱۰۰ تن از مالداران در ۵ قریه این ولسوالی  سه سه بوری مواد خوراکه حیوانی توزیع شد. در جریان این روند، مواد خوراکی حیوانی به‌گونه منظم و بر اساس نیازمندی مالداران در اختیار آنان قرار گرفت.
مسوولان مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی شولگره هدف از این کمک‌ها را بهبود وضعیت مالداری، کاهش مشکلات مالداران و تقویت تولیدات مالداری عنوان کرده و تأکید نمودند که حمایت از این قشر می‌تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌ها و رشد اقتصاد محلی داشته باشد.
قابل یادآوری است که چنین برنامه‌های حمایتی در هماهنگی با نهادهای همکار، بخشی از تلاش‌ها برای پایداری مالداری و افزایش توان تولیدی در ولسوالی‌های ولایت بلخ به‌شمار می‌رود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS