توزیع مواد خوراکی حیوانی برای ده‌ها مالدار در ارغستان کندهار

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۰:۲۶
د کندهار ارغستان کې پر لسګونو مالدارانو د څارویو خوراکي توکي ووېشل شول

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرد که با تلاش این ریاست و به حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری تخنیکی کمیته هالندی، برای ۳۶ تن از مالداران در ولسوالی ارغستان مواد خوراکی حیوانی توزیع گردید.
این کمک پس از یک روند شفاف و عادلانه توسط کمیته مشترک برای مالداران مستحق توزیع شد. در جریان توزیع، به مالداران آموزش‌های لازم در مورد استفاده مؤثر از این خوراکه‌ها برای پرواربندی گوسفندان نیز ارائه گردید.
طبق معلومات مسئولان، پیش از توزیع کمک‌ها وزن گوسفندان گرفته شد و در گوش هر رأس شماره‌گذاری گردید تا علامت‌گذاری شوند. پس از مصرف خوراکه‌های توزیع‌شده، دوباره وزن‌گیری انجام خواهد شد تا نتایج آن برای مالداران به‌گونه روشن تثبیت گردد.
هدف از این کمک، فراهم‌سازی تسهیلات لازم برای تقویت مالداری در مناطق دوردست کندهار، حمایت از مالداران و ترویج استفاده مؤثر از خوراکه‌های مناسب در پرواربندی گوسفندان عنوان شده است.
قابل یادآوری است که حدود یک هفته پیش نیز به تلاش ریاست زراعت کندهار و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، برای ۲۰ تن از مالداران در ولسوالی دامان به‌منظور ایجاد غوجله‌های معیاری و عصری کمک‌هایی صورت گرفته بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۸:۵۰
Background image

توزیع ماشین‌های دروی گندم در ولسوالی چمتال بلخ

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که در چارچوب برنامه‌های حمایوی سکتور زراعت، تعدادی ماشین‌های دروی گندم برای دهقانان ولسوالی چمتال توزیع شد.
این ماشین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۳۱
Background image

جلسه رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری پیرامون  چگونگی  مصرف بودجه انکشافی سال قبل و بررسی چگونگی تطبیق. . .

بازگشت به خبرها