توزیع مواد حمایتی برای مالداران در ولسوالی چهار بولک بلخ

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۱:۳۵
توزیع مواد حمایتی برای مالداران در ولسوالی چهار بولک بلخ

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری یک مؤسسه همکار، برای ۲۹۱ تن  از مالداران در ولسوالی چهار بولک  به مقدار ۲۰۰ کلیو گرام مواد حمایتی توزیع کرد.
این برنامه با همکاری دفتر «پی آر بی» و مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی چهار بولک تطبیق گردیده و در جریان آن برای مالداران چندین قریه مواد مورد نیاز مالداری توزیع شد. مواد توزیع‌شده شامل کنجاره متراکم، تخم شبدر و تخم رشقه می‌باشد که در فعالیت‌های روزمره مالداری مورد استفاده قرار می‌گیرد.
مسئولان هدف از اجرای این برنامه را حمایت تخنیکی و اقتصادی از مالداران، بهبود فعالیت‌های مالداری و افزایش تولید و حاصلات عنوان می‌کنند.
به گفته مسئولان، چنین برنامه‌ها می‌تواند نقش مهمی در تقویت سکتور مالداری و بهبود وضعیت اقتصادی مالداران داشته باشد و زمینه رشد بیشتر فعالیت‌های زراعتی و مالداری را در منطقه فراهم سازد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS