توزیع مرغ‌های تخم‌گذار و وسایل مرغ‌داری برای ۱۹۰ فامیل در ولسوالی پشتونکوت فاریاب

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۳ - ۱۵:۴۵
توزیع مرغ‌های تخم‌گذار و وسایل مرغ‌داری برای ۱۹۰ فامیل در ولسوالی پشتونکوت فاریاب

۱۳ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، با همکاری دفتر رشد استعدادهای زنان افغان، برای ۱۹۰ فامیل واجد شرایط در قریه‌های گلیم‌باف و کته‌قلعه ولسوالی پشتونکوت، مرغ‌های تخم‌گذار، جیره و تجهیزات مرغ‌داری توزیع کرد.
در این برنامه، مجموعاً ۵ هزار ۷۰۰ قطعه مرغ تخم‌گذار، ۲۹ متریک تُن جیره (غذا)، ۱ هزار ۱۴۰ عدد آب‌خوره و دانه‌خوره، و بسته‌های وسایل ساخت مرغانچه‌ها میان خانواده‌های نیازمند توزیع گردید.
سهمیه هر فامیل شامل ۲۷ قطعه مرغ تخم‌گذار، ۳ مرغ خروس، ۱۵۰ کیلوگرام جیره برای سه ماه، ۳ عدد آب‌خوره، ۳ عدد دانه‌خوره، ۸ عدد چوب سه‌متری، یک پنجره و یک دروازه جهت ساخت مرغانچه می‌باشد.
همچنین یک برنامه آموزشی دو روزه در بخش تربیه و پرورش مرغ‌های تخم‌گذار، حفظ‌الصحه، روش چوچه‌کشی، وقایه امراض، اهمیت تغذیه مناسب، واکسین‌کردن و معرفی نژادهای مرغ تخم‌گذار برای زنان مستفیدکننده برگزار شد.
این برنامه با هدف کاهش فقر، توانمندسازی زنان و حمایت از معیشت خانواده‌های روستایی راه‌اندازی شده و آموزش‌های لازم توسط متخصصین صحت حیوانی اداره زراعت به گونه عملی ارائه گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۲
Background image

آغاز برنامه دواپاشی به هدف مبارزه با کنه‌های ناقل مرض کانگو در شهر تالقان

 ۱۳ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از آغاز برنامه سم‌پاشی در مالبازار عمومی شهر تالقان و طویله‌های اطراف آن به هدف جلوگیری از گسترش مرض خون‌ریزی‌دهنده کانگو خبر داده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۰
Background image

آگاهی‌دهی درباره اهمیت پرداخت عشر و زکات در ولسوالی شینواری

۱۳ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
به اساس هدایت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، هیئتی از این ریاست به هدف آگاهی‌دهی در مورد اهمیت دینی پرداخت عشر و زکات، به ولسوالی شینواری سفر نمود.
. . .

BACK TO NEWS