توزیع صندوق‌های زنبور عسل برای مستفیدین در ولسوالی بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۴:۷
توزیع صندوق‌های زنبور عسل برای مستفیدین در ولسوالی بلخ

۱۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر کمیته هالند، برای حمایت از زنبورداران محلی اقدام به توزیع صندوق‌های زنبور عسل نمود.
در این دور، به هر یک از ۵۰ مستفید سال گذشته، یک صندوق زنبور عسل دیگر از طریق مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی بلخ توزیع شد. این اقدام در ادامه برنامه سال گذشته صورت گرفته که در آن نیز برای همین تعداد از مستفیدین صندوق‌های زنبور عسل توزیع شده بود.
براساس ارزیابی‌ها و نظارت صورت‌گرفته، ترویج زنبورداری در این منطقه نتایج مؤثری به همراه داشته و مورد استقبال زنبورداران قرار گرفته است.
این برنامه در راستای بهبود اقتصاد خانواده‌های روستایی، افزایش تولید عسل و تقویت سکتور مالداری در سطح ولسوالی بلخ عملی شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۰:۵۴
Background image

آغاز برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری در نیمروز

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی سه‌روزه در زمینه مراسلات اداری و مدیریت دفترداری با اشتراک کارمندان مرکز و ولسوالی‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز برگزار شد.
این برنامه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۰:۴۸
Background image

نظارت از فعالیت‌های پروژه تاب‌آوری اقتصادی در ولسوالی اشکاشم بدخشان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم نظارتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فعالیت‌های پروژه تاب‌آوری اقتصادی با حمایت بنیاد آقاخان در ولسوالی اشکاشم نظارت و ارزیابی کرد.
این هیأت از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۹:۲۴
Background image

توزیع وسایل زراعتی برای ۳۵ تن از سبزیکاران در شبرغان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور ترویج استفاده از وسایل زراعتی نوین و گسترش سیستم آبیاری قطره‌ای برای ۳۵ تن از دهاقین سبزیکار در قریه‌های مرکز. . .

BACK TO NEWS