توزیع خوراکه متراکم حیوانی برای افزایش وزن بره‌ها در فاریاب

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۴:۵۶
توزیع خوراکه متراکم حیوانی برای افزایش وزن بره‌ها در فاریاب

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع خوراکه متراکم حیوانی (کانسنتریت) به منظور تقویت تغذیه و افزایش وزن بره‌ها در برخی ولسوالی‌های ولایت فاریاب اجرا شد. این برنامه با هماهنگی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب و توسط دفتر کمیته هالند (DCA) عملی گردید.
داملا محب‌الله قادری، آمر مالداری و صحت حیوانی، اعلام کرد که پس از مصرف منظم این خوراکه در مدت پنجاه روز، هر بره بین ۲۰ تا ۲۵ کیلوگرام وزن اضافه کرده است. این اقدام گامی مهم در بهبود وضعیت تغذیه‌ای مواشی و ارتقای وضعیت اقتصادی مالداران محسوب می‌شود.
خوراکه متراکم حیوانی به‌صورت رایگان برای مالداران مستحق توزیع شد و روند مصرف آن تحت نظارت تیم‌های تخنیکی قرار داشت. استفاده از این مکمل غذایی نقش موثری در تقویت معیشت خانواده‌های مالدار، افزایش تولید گوشت و بهبود وضعیت صحی مواشی دارد.
مسئولان ضمن قدردانی از همکاری‌های دفتر کمیته هالند (DCA)، بر استمرار حمایت از سکتور مالداری در فاریاب تأکید کردند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۲۳
Background image

در ولسوالی غورکِ کندهار کار ساخت یک چک‌دَم به ارزش سه میلیون افغانی آغاز شد

۱۶ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ جُمادى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
از  بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ریاست زراعت کندهار، کار ساخت یک چک‌دَم به‌هدف کاهش خشکسالی و مهار آب در ولسوالی غورک ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز توزیع نهال گیلاس برای ۷۹ دهقان در ولسوالی کشم بدخشان

۱۶ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان برنامه ایجاد باغ‌های مثمر را با توزیع نهال گیلاس برای ۷۹ دهقان واجد شرایط در ولسوالی کشم آغاز کرد. این روند بر اساس پلان تطبیقی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۲:۱
Background image

سفر رئیس تحقیقات مالداری و هیئت همراه به چهار ولایت شمال کشور

۱۶ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس تحقیقات مالداری انجنیر عبدالوَلی، همراه با هیئت تخنیکی به ولایت‌های جوزجان، فاریاب، بلخ و بدخشان سفر کرده و با رؤسای زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها