توزیع خوراکه حیوانی برای ۱هزار ۴۰۰  مالدار در دو ولسوالی  ولایت کندز

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۰ - ۱۰:۱۹
توزیع خوراکه حیوانی برای ۱هزار ۴۰۰  مالدار در دو ولسوالی  ولایت کندز

برای ۱ هزار ۴۰۰ تن  از مالداران بی بضاعت در مرکز و ولسوالی امام صاحب ولایت کندز که‌ قبلآ  توسط موسسه کمک های انکشافی  با هماهنگی ریاست زراعت سروی و شناسایی گردیده بود خوراکه حیوانی توزیع گردید. 
این کمک ها با هماهنگی اداره زراعت کندز توسط دفتر موسسه کمکهای انکشافی  و با تمویل مالی سازمان بین المللی خوراکه و زراعت  برای ۱هزار ۴۰۰ فامیل مستحق توزیع گردید.
قابل ذکر است که برای هر مالدار مقدار دوصد کیلوگرم خوراکه حیوانی با حضور داشت نماینده گان ریاست‌های زراعت، اقتصاد و مسوولان دفتر متذکره توزيع و برای شان در رابطه به طرز استفاده آن از طریق کارمندان زراعت توصیه لازم داده شد.
هدف از توزیع خوراکه حیوانی حمایت، بلند بردن سطح اقتصادی مالداران و خودکفایی آنها می‌باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۵:۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌ها

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با اعضای رهبری ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۴:۵۹
Background image

برگزاری جلسه بررسی روند پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای اداری به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، با حضور رییسان و مسئولان مرکزی این وزارت به منظور بررسی پیشرفت پروژه‌های انکشافی برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۲:۶
Background image

توزیع گوسفند برای ۷۰ خانواده نیازمند در ولسوالی دوشی ولایت بغلان

۱۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری مؤسسه اکتید، ۱۴۰ رأس گوسفند همراه با ۱۴۰ بره را به ۷۰ خانواده نیازمند در ولسوالی دوشی توزیع کرد.
این روند براساس. . .

BACK TO NEWS