توزیع خوراکه حیوانی برای دهقانان در هرات 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۳ - ۱۵:۴۱
توزیع خوراکه حیوانی برای دهقانان در هرات 

۳ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
مسوولان در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که این اداره به همکاری موسسه FAO برای 1900 مالداری که از اثر خشکسالی متضرر شده بودند غذای متراکم توزیع می کنند.
بشیراحمد احمدی آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هرات در گفتگو با خبرنگار آژانس اطلاعاتی باختر هرات می گوید که این کمک ها بعد از سروی به تمامی ولسوالی های نزدگانه هرات انجام می شود و اکنون توزیع از قریه دو شیخ ولسوالی انجیل شروع شده است.
آمر امور زراعتی این اداره می افزاید که این اداره تلاش می کند تا سهولت های لازم را برای دهاقین فراهم ساخته تا مشکلات دهقانان از این ناحیه حل گردد. 
از سوی دیگر رئیس این اداره بیان می کند که نظام امارت اسلامی در تلاش همکاری با دهقانان است و سعی می کند تا توجه موسسات همکار را در زمینه جلب نماید. 
مولوی پیرمحمد حلیمی رئیس زراعت آبیاری ومالداری ولایت هرات می گوید که آنان تنها در ولسوالی انجیل برای حدود 1941 خانواده کمک لازم را برای رشد صنعت دامداری به همکاری موسسات همکار انجام داده اند. 
آقای حلیمی می افزاید که در پهلوی این توزیع؛ تخم اصلاح شده گندم، باغچه های خانگی، مرغداری، پول نقد برای کار وغیره از جمله مهمترین کار های بوده که از سوی موسسات با هماهنگی این اداره صورت گرفته است و این اداره مصمم بر این است که تا حد ممکن با دهقانان همکاری های لازم را انجام دهد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۱۸
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت به منظور گسترش همکاری‌های زراعتی و علمی، در سفر رسمی عازم جمهوری مالدووا شد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان به ریاست مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، به دعوت رسمی وزارت زراعت و صنایع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

بازگشت به خبرها