توزیع خوراکه‌های حیوانی برای چاق‌سازی بره‌ها در بادغیس

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۱۰:۹
توزیع خوراکه‌های حیوانی برای چاق‌سازی بره‌ها در بادغیس

۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس با همکاری کمیته هالند، برای ۳۴ تن از مالداران قریه فرستان مرکز این ولایت خوراکه‌های حیوانی توزیع کرد.
بر اساس معلومات آمریت مالداری و صحت حیوانی، به هر مالدار ۱۰۰ کیلوگرام خوراکه متراکم حیوانی توزیع گردید که در مجموع ۳.۵ متریک تن را تشکیل می‌دهد. این خوراکه‌ها با هدف چاق‌سازی و تقویت تغذیه‌ای بره‌ها در اختیار مالداران قرار گرفته است.
مسؤولین ریاست زراعت بادغیس ضمن تأکید بر استفاده مؤثر از این خوراکه‌ها، بیان داشتند که توزیع چنین کمک‌ها می‌تواند در بهبود وضعیت اقتصادی مالداران و رشد بخش مالداری در ولایت تأثیر مثبت داشته باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها