توزیع جواری و ادویه ضد کرم حیوانات برای  ۱۶۰ مالدار در ولسوالی چهاربرجک ولایت نیمروز 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۲ - ۱۰:۲۰
توزیع جواری و ادویه ضد کرم حیوانات برای  ۱۶۰ مالدار در ولسوالی چهاربرجک ولایت نیمروز 

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز در همکاری موسسه کمیته هالند در آن ولایت برای ۱۶۰ مالدار مقدار یک هزار۶۰۰  کیلوگرام جواری و ۱۶۰ لیتر شربت ضد کرم حیوانات توزیع کرد.
این مقدار ادویه و جواری با حضور نماینده ریاست زراعت و مالداری ولایت نیمروز  برای ۱۶۰ نفر مالداری که از طریق سروی شناسای و انتخاب شده بودند توزیع شد که برای هر نفر مالدار مقدار ۱۰۰ کیلوگرام جواری و یک بوتل ۱ لیتری شربت ضد کرم حیوانات داده شد. 
لازم به ذکراست مستفدین مذکور تحت پروگرام‌های آموزشی موسسه مذکور قرار دارند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها