توزیع تخم و وسایل زعفران برای دهقانان در ولسوالی چهار بولک بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۵۰
توزیع تخم و وسایل زعفران برای دهقانان در ولسوالی چهار بولک بلخ

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۸ تن از دهقانان ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت در همکاری  دفتر حمایه اطفال، بسته‌های تخم و وسایل مورد نیاز کشت زعفران دریافت کردند.
بر اساس معلومات ریاست زراعت بلخ، در این برنامه برای هر دهقان ۱۱۵ کیلو تخم زعفران همراه با ۱۴ قلم وسایل مورد ضرورت زراعتی توزیع شد.
در جریان توزیع، بخشی از پیازهای زعفران به دلیل مریضی و خرابی از سالم‌ها جدا گردید و شرکت قراردادی مکلف شد به عوض آن پیاز تازه و سالم را به دهقانان تسلیم دهد. همچنین از شرکت تضمین خط گرفته شد تا در صورت عدم جوانه‌زدن پیازها پاسخگو باشد.
مسوولان ریاست زراعت بلخ می‌گویند که این اقدام در جهت تقویت کشت زعفران و حمایت از دهقانان صورت گرفته و تلاش‌ها برای توسعه کشت بدیل در ولایت ادامه خواهد داشت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها