توزیع تخم رشقه و وسایل زراعتی به ارزش بیش از ۱.۴ میلیون افغانی در ننگرهار

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۱۵:۰
توزیع تخم رشقه و وسایل زراعتی به ارزش بیش از ۱.۴ میلیون افغانی در ننگرهار

۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به مساعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و همکاری مؤسسه خیریه «داکار»، برای ۱۲۰ تن در ولسوالی‌های رودات، هسکه‌مینه و کوټ این ولایت، تخم رشقه، کود کیمیاوی و وسایل زراعتی به ارزش یک میلیون و ۴۴۰ هزار افغانی توزیع گردید.
مولوی محمدولی محسن، رئیس زراعت ننگرهار گفت که برای هر خانواده به منظور تولید علوفه حیوانی ۱۶ کیلوگرام تخم رشقه، ۱۰۰ کیلوگرام کود سفید، ۵۰ کیلوگرام کود سیاه و وسایلی چون کراچی، بیلچه، پنجی، شاخه‌ای، رمبی، لور، تسکوره، ساتول و چپه‌رمبی توزیع شده است.
وی افزود که به‌زودی به این خانواده‌ها برای تقویت بخش مالداری و توانمندسازی اقتصادی زنان بی‌بضاعت، خوسه نیز توزیع خواهد شد.
انجینر جواد رفیقی، مسئول محلی مؤسسه داکار، گفت که کارمندان مسلکی این نهاد در هر ولسوالی برای مستفیدشوندگان در بخش‌های نگهداری و پرورش حیوانات، جلوگیری از بیماری‌ها، تغذیه و سایر موارد آموزش‌های لازم را ارائه می‌نمایند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۱:۳۱
Background image

نظارت از روند سروی و انتخاب مستفیدین برنامه کمک‌های اضطراری معیشتی در مرکز بامیان

۱۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان تخنیکی آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بامیان از روند سروی و انتخاب مستفیدین برنامه کمک‌های اضطراری معیشتی در ساحات مرکز بامیان نظارت به‌عمل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۰:۸
Background image

آغاز و تطبیق کمپاین مجادله میخانیکی مورپتدار و خیمه‌ساز در نجراب کاپیسا

۱۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله میخانیکی مورپتدار و خیمه‌ساز در ولسوالی نجراب کاپیسا آغاز و پس از ده روز تطبیق، به پایان رسید. این برنامه طبق پلان در چندین کلستر تطبیق گردید و در جریان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۹:۳۹
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی در مرکز تالقان

۱۰ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
به‌منظور افزایش حاصل گندم در واحد سطح، ترویج استفاده از تخم‌های بذری اصلاح‌شده و تقویت امنیت غذایی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با همکاری مالی اداره خوراک. . .

بازگشت به خبرها