توزیع تخم رشقه و وسایل زراعتی به ارزش بیش از ۱.۴ میلیون افغانی در ننگرهار

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۱۵:۰
توزیع تخم رشقه و وسایل زراعتی به ارزش بیش از ۱.۴ میلیون افغانی در ننگرهار

۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به مساعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و همکاری مؤسسه خیریه «داکار»، برای ۱۲۰ تن در ولسوالی‌های رودات، هسکه‌مینه و کوټ این ولایت، تخم رشقه، کود کیمیاوی و وسایل زراعتی به ارزش یک میلیون و ۴۴۰ هزار افغانی توزیع گردید.
مولوی محمدولی محسن، رئیس زراعت ننگرهار گفت که برای هر خانواده به منظور تولید علوفه حیوانی ۱۶ کیلوگرام تخم رشقه، ۱۰۰ کیلوگرام کود سفید، ۵۰ کیلوگرام کود سیاه و وسایلی چون کراچی، بیلچه، پنجی، شاخه‌ای، رمبی، لور، تسکوره، ساتول و چپه‌رمبی توزیع شده است.
وی افزود که به‌زودی به این خانواده‌ها برای تقویت بخش مالداری و توانمندسازی اقتصادی زنان بی‌بضاعت، خوسه نیز توزیع خواهد شد.
انجینر جواد رفیقی، مسئول محلی مؤسسه داکار، گفت که کارمندان مسلکی این نهاد در هر ولسوالی برای مستفیدشوندگان در بخش‌های نگهداری و پرورش حیوانات، جلوگیری از بیماری‌ها، تغذیه و سایر موارد آموزش‌های لازم را ارائه می‌نمایند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۸:۴۶
Background image

معین زراعت و مالداری با مسئولان مؤسسه تیکا دیدار کرد

۲۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با میکاییل تشدیمر، رئیس مؤسسه همکاری و هماهنگی ترکیه (تیکا) در افغانستان و شماری از مسئولان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۵:۳۳
Background image

مولوی عبدالجبار خالد به‌عنوان رئیس استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت معرفی شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
براساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، مولوی عبدالجبار خالد در بست اول، طی مراسم رسمی به‌عنوان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۵۴
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری از مجتمع شرکت‌های امید بهار

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از مجتمع شرکت جوس و لبنیات امید بهار در پارک‌های صنعتی پل‌چرخی کابل بازدید کرد و بر حمایت. . .

بازگشت به خبرها