توزیع تخم بذری گندم و کود کمیاوی برای دهقانان در ولسوالی کشم بدخشان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۹:۱۰
توزیع تخم بذری گندم و کود کمیاوی برای دهقانان در ولسوالی کشم بدخشان

۲۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور ارتقای سطح تولیدات زراعتی، بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، برای ۵۰۰ دهقان مستحق در ولسوالی کشم ولایت بدخشان تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کمیاوی توزیع گردید.
این توزیع از سوی دفتر افغان اید از طریق پروژه‌ی تقویت ظرفیت‌ها جهت مبارزه علیه مواد مخدر که تمویل آن توسط دفتر ملل متحد در امور مواد مخدر و جرایم صورت می‌گیرد، عملی شد. بر اساس بسته‌های زراعتی، هر دهقان ۵۰ کیلوگرام تخم بذری گندم اصلاح‌شده، ۵۰ کیلوگرام کود سیاه (DAP) و ۲۵ کیلوگرام کود یوریا دریافت کرد.
در این برنامه، کیکاوس (تکساری) مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و سید انعام‌الله رضوان مدیر خدمات زراعتی ولسوالی کشم به هدایت مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان، حضور یافتند.
در آغاز، ضیاءالدین (ضیاء) مسئول زراعت دفتر افغان اید در ولایت بدخشان، فعالیت‌ها و دستاوردهای این پروژه را تشریح کرده و از همکاری و هماهنگی ریاست زراعت قدردانی نمود. سپس مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها با تأکید بر موثریت پروژه‌های زراعتی گفت که ولسوالی کشم یکی از مناطق زراعتی مهم این ولایت است که نقش عمده در افزایش تولید گندم دارد. او افزود که تخم‌های اصلاح‌شده دارای خلوص ژنتیکی تثبیت‌شده‌اند و هر دهقان باید تا سه سال از این تخم‌ها تولید نموده و دهقانان همجوار خود را نیز مستفید سازد تا از این طریق بدیل مشروعی برای زراعت‌های غیرقانونی فراهم شود.
در پایان، دهقانان از توزیع این کمک‌ها استقبال کرده و تعهد سپردند که از تخم بذری و کودهای کمیاوی به‌گونه مؤثر استفاده کرده و در راستای افزایش تولید گندم در ولسوالی کشم تلاش خواهند کرد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۶:۴
Background image

افزایش ۱۲ درصدی حاصلات سیب در ولایت بغلان

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات سیب در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش یافته است.
بر بنیاد معلومات ریاست زراعت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۶:۳
Background image

دیدار رئیس زراعت بلخ با مسئول زون شمال صلیب سرخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ مولوی حافظ محمد موسی مبین با محمد نور بیشَر مسئول کمیته صلیب سرخ در زون شمال دیدار و در مورد همکاری‌های مشترک گفت‌وگو کرد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۲:۵۰
Background image

در ولایت بلخ برای مالکان سبزخانه‌ها پمپ‌های دستی مخصوص محلول‌پاشی توزیع شد

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برای شماری از مالکان سبزخانه‌ها در این ولایت پمپ‌های دستی مخصوص محلول‌پاشی (چارچی درملو) توزیع کرد.
مس. . .

بازگشت به خبرها