توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای دهقانان در ولسوالی شکی بدخشان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۴ - ۱۳:۳۸
توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای دهقانان در ولسوالی شکی بدخشان

۴ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
در ادامه تطبیق کمپاین خزانی توزیع تخم بذری و کود کیمیاوی در ولایت بدخشان، برای ۶۰۰ دهقان در ولسوالی شکی مقدار ۳۰ متریک تن تخم گندم بذری اصلاح‌شده، ۳۰ متریک تن کود سفید (یوریا) و ۳۰ متریک تن کود سیاه (دی‌ای‌پی) توزیع شد.
این برنامه با حمایت موسسه کمیته ناروی، همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO) و هماهنگی مدیریت خدمات زراعتی اجرا گردید. روند توزیع با حضور مسئولین محلی و نمایندگان موسسه کمیته ناروی صورت گرفت.
همچنین، دهقانان مستفید در جریان این برنامه آموزش‌هایی درباره اهمیت تخم بذری اصلاح‌شده، شیوه‌های کشت و برداشت مؤثر و نقش آن در کاهش آفات و امراض زراعتی دریافت کردند. این اقدام به هدف بهبود تولیدات زراعتی و حمایت از دهقانان این ولسوالی انجام شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها