توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی خمآب

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳ - ۱۳:۲۶
توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی خمآب

۳ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان اعلام کرد که به هدف افزایش سطح حاصلات زراعتی و ترویج استفاده از تخم‌های بذری اصلاح‌شده گندم، برای ۶۰۰ تن از دهاقین ولسوالی خمآب تخم بذری اصلاح‌شده گندم همراه با کودهای کیمیاوی توزیع شده است.
در این روند، که با همکاری موسسه اکشن اید اجرا گردیده است، به هر دهقان یک بوری تخم بذری اصلاح‌شده گندم ۵۰ کیلویی، یک بوری کود سیاه ۵۰ کیلویی و یک بوری کود سفید ۵۰ کیلویی اختصاص داده شد.
مسوولان ریاست زراعت ولایت جوزجان اظهار داشتند که هدف از این برنامه، افزایش حاصلات گندم و ترویج استفاده از تخم‌های بذری اصلاح‌شده برای بهبود اقتصاد زراعتی منطقه است.
دهاقین ولسوالی خمآب از این اقدام استقبال نموده و امیدوارند که با استفاده از این امکانات، حاصلات گندم آن‌ها در سال جاری افزایش یابد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها