توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های زیباک و وردوج بدخشان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۸:۵۵
توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های زیباک و وردوج بدخشان

به هدف افزایش تولیدات زراعتی، بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی خانواده‌ها، برای یک‌هزار دهقان مستحق و بی‌بضاعت در ولسوالی‌های زیباک و وردوج ولایت بدخشان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک‌ها از سوی مؤسسه سو (SUO) و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برای هر دهقان در قالب بسته زراعتی شامل ۵۰ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم، ۵۰ کیلوگرام کود سیاه (DAP) و ۵۰ کیلوگرام کود یوریا توزیع شد.
در برنامه توزیع، عبدالطیف لودین مشاور ریاست زراعت، کیکاوس تکساری مدیر عمومی پلان، هماهنگی برنامه‌ها و انکشاف سکتور خصوصی ریاست زراعت بدخشان و مدیر خدمات زراعتی ولسوالی‌های یادشده حضور داشتند.
در آغاز، عبدالبشیر لیاقت مسئول مؤسسه سو در بدخشان با ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و دستاوردهای پروژه، از همکاری و هماهنگی سازنده ریاست زراعت در اجرای برنامه قدردانی نمود.
سپس عبدالطیف لودین و کیکاوس تکساری ضمن ارائه رهنمودهای تخنیکی در مورد کشت گندم، بیان داشتند که استفاده از تخم اصلاح‌شده سبب افزایش حاصلات، مقاومت در برابر آفات و امراض، رشد یکنواخت نبات و کاهش مصرف تخم و کود می‌گردد. آنان افزودند که این تخم‌ها از نظر خالص بودن ژنتیکی تثبیت‌شده‌اند و دهقانان می‌توانند تا سه سال از آن برای تولید استفاده نموده و دهقانان همجوار خویش را نیز مستفید سازند.
دهقانان نیز از توزیع این کمک‌ها استقبال کرده، تعهد سپردند که از تخم‌ها و کودهای کیمیاوی به‌گونه مؤثر استفاده نموده و برای افزایش حاصلات گندم در این ولسوالی‌ها تلاش خواهند کرد.
همچنان قرار است روز یک‌شنبه هفته آینده برای ۵۰۰ دهقان دیگر در ولسوالی یفتل پایان نیز تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

سروی و شناسایی دهاقین واجد شرایط برای ایجاد قطعات نمایشی لوبیا در ولسوالی عنابه


۹ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
در چارچوب برنامه‌های انکشافی زراعتی، روند سروی و شناسایی دهاقین واجد شرایط به‌منظور ایجاد قطعات نمایشی لوبیا در ولسوالی عنابه انجام شد. این روند توسط کارمندان موسسه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۲۰
Background image

توزیع بزهای شیری برای حمایت از مالداران در ولسوالی فرخار


۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از معیشت مالداران و بهبود وضعیت مالداری، روند توزیع بزهای شیری همراه با بسته‌های حمایوی آن در شماری از قریه‌های ولسوالی فرخار ولایت تخار  تطبیق گردید.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۱۸
Background image

اصلاح و بازسازی طویله‌خانه‌های مالداران در ولسوالی چمتال

در چارچوب همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ  و دفتر تطبیق‌کننده پروژه، برنامه‌ای به‌منظور اصلاح و بازسازی طویله‌خانه‌های سنتی مالداران در ولسوالی چمتال  تطبیق گردید.
ب. . .

بازگشت به خبرها