توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های زیباک و وردوج بدخشان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۸:۵۵
توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های زیباک و وردوج بدخشان

به هدف افزایش تولیدات زراعتی، بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی خانواده‌ها، برای یک‌هزار دهقان مستحق و بی‌بضاعت در ولسوالی‌های زیباک و وردوج ولایت بدخشان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک‌ها از سوی مؤسسه سو (SUO) و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برای هر دهقان در قالب بسته زراعتی شامل ۵۰ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم، ۵۰ کیلوگرام کود سیاه (DAP) و ۵۰ کیلوگرام کود یوریا توزیع شد.
در برنامه توزیع، عبدالطیف لودین مشاور ریاست زراعت، کیکاوس تکساری مدیر عمومی پلان، هماهنگی برنامه‌ها و انکشاف سکتور خصوصی ریاست زراعت بدخشان و مدیر خدمات زراعتی ولسوالی‌های یادشده حضور داشتند.
در آغاز، عبدالبشیر لیاقت مسئول مؤسسه سو در بدخشان با ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و دستاوردهای پروژه، از همکاری و هماهنگی سازنده ریاست زراعت در اجرای برنامه قدردانی نمود.
سپس عبدالطیف لودین و کیکاوس تکساری ضمن ارائه رهنمودهای تخنیکی در مورد کشت گندم، بیان داشتند که استفاده از تخم اصلاح‌شده سبب افزایش حاصلات، مقاومت در برابر آفات و امراض، رشد یکنواخت نبات و کاهش مصرف تخم و کود می‌گردد. آنان افزودند که این تخم‌ها از نظر خالص بودن ژنتیکی تثبیت‌شده‌اند و دهقانان می‌توانند تا سه سال از آن برای تولید استفاده نموده و دهقانان همجوار خویش را نیز مستفید سازند.
دهقانان نیز از توزیع این کمک‌ها استقبال کرده، تعهد سپردند که از تخم‌ها و کودهای کیمیاوی به‌گونه مؤثر استفاده نموده و برای افزایش حاصلات گندم در این ولسوالی‌ها تلاش خواهند کرد.
همچنان قرار است روز یک‌شنبه هفته آینده برای ۵۰۰ دهقان دیگر در ولسوالی یفتل پایان نیز تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها