توزیع بزهای شیری برای ۳۵ فامیل مستحق در ولسوالی بنگی

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳۱ - ۹:۹
توزیع بزهای شیری برای ۳۵ فامیل مستحق در ولسوالی بنگی

۳۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ۳۵ فامیل مستحق در ولسوالی بنگی، دو رأس بز شیری همراه با دو بزغاله برای هر فامیل از سوی مؤسسه اپسو و به تمویل دفتر میشن‌ایست در هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  این ولسوالی توزیع گردید.
روند توزیع این کمک‌ها با حضور معاون ولسوال، مدیر قریجات، متنفذین محل، مسئولان مؤسسه اپسو و مدیر عمومی خدمات زراعتی و مالداری و براساس لیست قبلاً سروی‌شده، عملی شد.
در جریان این برنامه، مدیر عمومی خدمات زراعتی و مالداری به مستفیدین یادآوری نمود که بزهای توزیع‌شده قابل فروش نبوده و به‌عنوان منبع درآمد و وسیله معیشت استفاده شود. همچنان از آنان خواسته شد تا مطابق رهنمودهای مسلکی به مراقبت و نگهداری حیوانات بپردازند و استفاده معقول از محصولات آن داشته باشند.
مدیریت عمومی خدمات زراعتی و مالداری تأکید کرد که نظارت دوامدار از این برنامه ادامه خواهد داشت و در صورت بروز هرگونه بیماری یا مشکل، مستفیدین می‌توانند با این اداره در تماس شوند. دروازه‌های مدیریت زراعتی و مالداری همواره به روی دهاقین و مالداران باز است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها