تمام کشمش‌خانه‌های پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در هرات تا دو هفته‌ی دیگر به بهره‌برداری سپرده می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۱ - ۱۳:۲۱
هرات کې د کرنیزو محصولاتو مدیریت د پروژې ټولې ممیزخونې تر دوو اوونیو ګټې اخیستنې ته سپارل کیږي


۲۱ میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی کار ساخت یک هزار و پنج کشمش‌خانه را به هزینه بیش از ۳۷۲ میلیون افغانی در مرکز و تعدادی از ولسوالی‌های ولایت هرات، حدود سه ماه پیش آغاز کرده بود که تا دو هفته‌ی دیگر تمام این کشمش‌خانه‌ها به بهره‌برداری سپرده می‌شوند. تاکنون کار ساخت این کشمش‌خانه‌ها، بیش از ۷۰درصد این ساختمان‌ها تکمیل گردیده است. ۱۰ درصد این هزینه را باغداران مستفیدشونده پرداخته‌اند.
هر یک از کشمش‌خانه‌ها حدود ۱۰ متریک تن ظرفیت دارد و قرار است تا دو هفته دیگر تمام کشمش‌خانه‌های این ولایت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود.
هرات یکی از بزرگ‌ترین ولایت‌های تولیدکننده انگور است که در سال جاری بیش از ۱۴۰ هزار تن انگور تولید کرده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۳:۵۱
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت فراه

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه کمپاین بهاری نهال‌شانی را آغاز کرد. بر اساس این برنامه، در جریان سال ۱۴۰۵ هـ.ش، ۳۸ هزار و ۶۵۰ اصله نهال میوه‌دار، غیرمیوه‌دار و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۲
Background image

بازدید رییس دعوت و ارشاد وزارت زراعت از فارم‌های زراعتی و مالداری وزارت زراعت در ساحه بنی حصار

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محب‌الله انعام، رئیس دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از فارم‌های زراعتی و مالداری این وزارت در ساحه بنی‌حصار کابل دیدار کرد.
در جریان این بازدید، رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۰
Background image

برگزاری آموزش عملی در زمینه ساخت و استفاده ادویه‌جات ترکیبی وقایوی نباتات در ولسوالی دهدادی بلخ

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برنامه آموزشی در مورد طرز تهیه و استفاده ادویه‌جات ترکیبی وقایوی نباتات را در ولسوالی دهدادی آغاز کرد. این برنامه با هدف ارتقای. . .

بازگشت به خبرها