تلاش جهت انسجام عواید وزارت زراعت 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۰ - ۱۲:۰
تلاش جهت انسجام عواید وزارت زراعت 

۱۰ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه‌ی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت به هدف انسجام عواید و تعین سرنوشت عواید جمع آوری شده از آدرس توزیع جواز فعالیت ادویه فروشی‌های پرچون برگزار شد.
در این جلسه‌ فیصله صورت گرفت که الی نافذ شدن مقرره مربوط جواز فعالیت آفت کش‌های زراعتی یک پیشنهادی به مقام ریاست الوزراء پیشکش گردد که بر مبنای آن به وزارت مالیه وظیفه بسپارد که  یک کود مشخص ترتیب نموده و عوایدی که از آدرس جواز فعالیت ادویه فروشی‌های زراعتی قبلا بدست آمده و یا از این به بعد جمع آوری می‌گردد را در آن به گونه امانت نگهداری کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۲۳
Background image

بررسی وضعیت باغ‌های گیلاس در ولسوالی گرزیوان فاریاب

۲۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی متشکل از محمد ظریف رحیق آمر امور زراعتی  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری نماینده گان  ریاست حفاظت محیط زیست و ریاست اقتصاد ولایت فاریاب، از باغ‌های گیلاس در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۲۷
Background image

بهره‌برداری از کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر در نورستان

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر میان قریه‌های پرونز و دیوی ولایت نورستان که با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، همکاری تخنیکی مؤسسه ان‌سی‌آر‌او. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۲۱
Background image

آموزش ۱۴ مسئول کلینیک‌های حیوانی در بدخشان درباره نمونه‌گیری خون از حیوانات مشکوک به تب سه‌روزه

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور تشخیص به‌موقع بیماری تب سه‌روزه حیوانی و بررسی وضعیت شیوع آن، برای ۱۴ تن از مسئولان کلینیک‌های حیوانی در ولایت بدخشان رهنمودهای تخنیکی درباره علایم بیماری،. . .

BACK TO NEWS