تلاش‌ها جهت نهایی سازی طرح پنج ساله معیشت بدیل

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۱ - ۱۲:۵۳
تلاش‌ها جهت نهایی سازی طرح پنج ساله معیشت بدیل

۲۱ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه کمیته نهایی سازی طرح پنج ساله معیشت بدیل به رهبری مولوی نصرت الله طلحه رییس عمومی انستتیوت تحقیقات زراعتی وزارت زراعت با حضور شماری از روئسا، مشاورین و متخصصین وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه  مطابق به هدایت مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به منظور شامل سازی نظریات کمیسون اداری معاونیت اداری ریاست الوزرا امارت اسلامی افغانستان در طرح پنج ساله معیشت بدیل برگزار شده بود که در جریان آن حاضرین نظریات شان را جهت بهبود طرح متذکره بیان نمودند.
طرح پنچ ساله معیشت بدیل به اساس فرمان عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله تعالی در مورد ممنوعیت کشت کوکنار به منظور ارایه معیشت بدیل و معرفی جاگزین‌های کشت کوکنار و نباتات مولد مواد مخدر برای دهاقین از سوی وزارت زراعت ترتیب شده است که شامل تطبیق پروژه‌‌های معیشت بدیل برای تقویت و همکاری اقتصادی دهاقین و تشویق به کشت محصولات مشروع و متنوع می‌باشد که شامل فعالیت‌ها در بخش زراعت، مالداری، منابع طبیعی و آبیاری می‌باشد.
طرح متذکره پس از آنکه به کمیسون اداری معاونیت اداری ریاست الوزرا پیشکش شد، کمیسون متذکره نظریات مشخصی را جهت اصلاح و بهبود آن ذکر کردند که بر همان اساس مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری کمیته‌ مشخصی را جهت اصلاح و نهایی سازی آن وظیفه سپرد تا آن را نهایی سازند.
این جلسه در دفتر حشمت الله شهرانی مشاور مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شده بود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولایت کندهار نمایشگاه سه‌روزه ملی زیر نام «انار» افتتاح شد

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایشگاه سه‌روزه ملی زیر نام «انار» با حمایت مالی اداره بین‌المللی مهاجرت «آی.او.ام» و همکاری تخنیکی یک شرکت خصوصی، در ولایت کندهار طی مراسم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی و باغداری برای ۱۴۸ دهقان مستحق در ولایت فراه

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه در همکاری با مؤسسه «CHA» و با تمویل برنامه جهانی غذا (WFP)، کمک‌های مختلف زراعتی و باغداری را برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار در همکاری با اداره زراعت و غذای سازمان ملل متحد (FAO) و با همکاری تخنیکی مؤسسه "نوی مشورتی و. . .

بازگشت به خبرها