تلاش‌ها جهت ترتیب طرح استفاده موثر از زمین‌های کانال قوش تپه 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ - ۱۱:۴۲
تلاش‌ها جهت ترتیب طرح استفاده موثر از زمین‌های کانال قوش تپه 

 ۲۳  جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
به ادامه تلاش‌ها جهت ترتیب طرح استفاده موثر از زمین های ساحه کانال قوش تپه جلسه‌ای به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالدرای به منظور بحث پیرامون چگونگی استفاده موثر و بهتر از کانال قوش‌تپه برگزار گردید.
در این جلسه روساء، متخصصان و انجینران بخش مالداری، آبیاری، باغداری، زراعت این وزارت حضور داشته نظریات و پیشنهادات خویش را شریک ساختند جهت ترتیب طرح ابراز نمودند.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در  این جلسه هدایت رهبری امارت اسلامی افغانستان را مبنی بر ساخت راه‌ کاری در جهت استفاده موثر و بهتر از زمین‌های کانال قوش‌تپه بیان داشته و خواستار شریک سازی نظریات و پیشنهادات متخصصان بخش مختلف در این راهکار شد.
موصوف استفاده بهتر از کانال قوش تپه را در تغییر زندگی و اقتصاد مردم موثر دانسته و تاکید بر ساخت طرح جامع و موثر جهت ایجاد تغییر مثبت در زندگی مردم افغانستان کرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها