تلاش‌ها به منظور جلوگیری از آفات حشره ملخ در ولایات شمالی کشور

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۲ - ۱۴:۴۶
د هېواد شمالي ولایتونو کې د ملخانو آفت د مخنیوي په پار هلې ځلې

۲حمل ۱۴۰۲ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد تا از تلفات ناشی از حمله ملخ بر کشت‌زار های دهاقین جلوگیری نماید و در موقع مناسب آن دوا پاشی و راه‌های مقابله آغاز گردد.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت گفته است؛ حشره مضری که به کشت‌زار های دهاقین حمله نموده و آن‌ها را متضرر می‌سازد باید کنترول و جلوگیری شود، به همین مناسبت دوا به ولایات انتقال داده می‌شود تا به وقت مناسب آن دواپاشی شود.
مولوی صدراعظم عثمانی افزوده است؛ از امکانات دست داشته خود استفاده خوب نماییم و نگذاریم حشرات کشت مردم را تلف کند، دوا پاشی به موقع شود چون بعد از این که کشت از بین رفت دوا پاشی سود ندارد.
ولایات شمال کشور به ویژه کندز، بغلان، سرپل، سمنگان، سرپل، بلخ، بدخشان، تخار و تخار از ولایت های است که بیشترین تلفات را در سال‌های قبل داشته است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها