تصویب ۳۰ میلیون افغانی تمویل مالی اسلامی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۳ - ۱۰:۲
تصویب ۳۰ میلیون افغانی تمویل مالی اسلامی

۱۳ میزان ۱۴۰۲ ه‍.ش
جلسه کمیته اعتبارات صندوق انکشاف زراعت که تحت اثر وزارت زراعت فعالیت دارد به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه که با حضور انجینر عبدالغفور غفاری رییس صندوق انکشاف زراعت و شماری از مسوولان صندوق برگزار شده بود در آن قراداد مبلغ ۳۰ میلیون افغانی خدمات اسلامی تمویل مرابحه با شرکت  پوسس حبوبات و برنج رغون انصاف تصویب شد.
وزارت زراعت به منظور حمایت از سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت و مالداری خدمات اسلامی وکاله و مرابحه را از طریق صندوق انکشاف زراعت برای دهقانان و سکتور خصوصی اراییه می‌نماید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی چال تخار

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی چال ولایت تخار به‌هدف گسترش فضای سبز و بهبود محیط زیست، از سوی کارمندان ریاست زراعت تخار در آن  ولسوالی به‌گونه رسمی آغاز گردید.
مراسم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۱۲
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی کلکان کابل

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی بهاری تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در ولسوالی کلکان آغاز گردید.
این برنامه با حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۵
Background image

توزیع ۱۵۰۰ نهال اصلاح‌شده در ولسوالی چهارکنت بلخ

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایوی در بخش زراعت و باغداری، روند توزیع نهال‌های اصلاح‌شده در قریه سفید چشمه ولسوالی چهارکنت تطبیق گردید.
این برنامه با همکاری مدیریت عمومی خدمات. . .

بازگشت به خبرها