ترویج کشت قطاری گندم در ولایت پروان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۴ - ۱۵:۱۹
ترویج کشت قطاری گندم در ولایت پروان

۱۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به منظور ارتقاء آگاهی دهقانان، ۱۲ جریب زمین را به صورت قطاری به کشت گندم اصلاح شده اختصاص داده است. این اقدام در ولسوالی‌های سیدخیل مرکز پروان به عنوان قطعات نمایشی انجام شده و انتظار می‌رود که محصول خوبی حاصل گردد.
این پروژه با حمایت مالی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور ترویج روش‌های نوین زراعتی و افزایش تولید گندم در ولایت پروان اجرا شده است. کاشت گندم به شیوه قطاری، نه تنها به کشاورزان کمک می‌کند تا محصول بیشتری به دست آورند، بلکه از مشکلاتی همچون شکستگی، شیوع سرخی و خوابیدن گندم ناشی از باد و باران نیز جلوگیری می‌کند.
دهقانان پروان از این روش‌های جدید ابراز رضایت کرده و اعلام کرده‌اند که در سال آینده خود به ایجاد قطعات نمایشی کشت گندم به شیوه قطاری خواهند پرداخت. این ابتکار به عنوان بخشی از تلاش‌های مستمر اداره زراعت برای بهبود کشاورزی در ولایت پروان تلقی می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۰:۲۶
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در بلخ

۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات به رهبری مولوی محمد موسی مبین رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با اشتراک اعضای این سکتور در مقام ریاست زراعت برگزار شد.
این نشست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۰:۲۴
Background image

آموزش دهاقین و باغداران در دایکندی

۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در مرکز این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این ریاست، تیم فنی و مسلکی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۰:۱۵
Background image

رئیس زراعت نورستان با مسئولان شورای پناهندگان دنمارک دیدار کرد

۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان مولوی محمد ولی محسن، با مسئولان شورای پناهندگان دنمارک نشست هماهنگی برگزار کرد.
در این نشست،. . .

بازگشت به خبرها