ترویج کشت قطاری گندم در ولایت پروان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۴ - ۱۵:۱۹
ترویج کشت قطاری گندم در ولایت پروان

۱۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به منظور ارتقاء آگاهی دهقانان، ۱۲ جریب زمین را به صورت قطاری به کشت گندم اصلاح شده اختصاص داده است. این اقدام در ولسوالی‌های سیدخیل مرکز پروان به عنوان قطعات نمایشی انجام شده و انتظار می‌رود که محصول خوبی حاصل گردد.
این پروژه با حمایت مالی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور ترویج روش‌های نوین زراعتی و افزایش تولید گندم در ولایت پروان اجرا شده است. کاشت گندم به شیوه قطاری، نه تنها به کشاورزان کمک می‌کند تا محصول بیشتری به دست آورند، بلکه از مشکلاتی همچون شکستگی، شیوع سرخی و خوابیدن گندم ناشی از باد و باران نیز جلوگیری می‌کند.
دهقانان پروان از این روش‌های جدید ابراز رضایت کرده و اعلام کرده‌اند که در سال آینده خود به ایجاد قطعات نمایشی کشت گندم به شیوه قطاری خواهند پرداخت. این ابتکار به عنوان بخشی از تلاش‌های مستمر اداره زراعت برای بهبود کشاورزی در ولایت پروان تلقی می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

چکدم به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در ولسوالی نېش ولایت کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۵ کب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و نظارت مستقیم آمریت منابع طبیعی، یک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

در ریاست زراعت ولایت میدان وردک کار ساخت سبزخانه‌ها آغاز شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، کار ساخت سبزخانه‌ها در این ریاست آغاز گردیده است.
این پروژه از سوی ریاست زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۸
Background image

در ولسوالی چمتال ولایت بلخ برای شماری از باغداران کمک کود کیمیاوی توزیع شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر آغاخان، برای شماری از باغداران ولسوالی چمتال این ولایت کمک کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
به. . .

بازگشت به خبرها