ترویج کشت قطاری گندم در ولایت پروان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۴ - ۱۵:۱۹
ترویج کشت قطاری گندم در ولایت پروان

۱۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به منظور ارتقاء آگاهی دهقانان، ۱۲ جریب زمین را به صورت قطاری به کشت گندم اصلاح شده اختصاص داده است. این اقدام در ولسوالی‌های سیدخیل مرکز پروان به عنوان قطعات نمایشی انجام شده و انتظار می‌رود که محصول خوبی حاصل گردد.
این پروژه با حمایت مالی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور ترویج روش‌های نوین زراعتی و افزایش تولید گندم در ولایت پروان اجرا شده است. کاشت گندم به شیوه قطاری، نه تنها به کشاورزان کمک می‌کند تا محصول بیشتری به دست آورند، بلکه از مشکلاتی همچون شکستگی، شیوع سرخی و خوابیدن گندم ناشی از باد و باران نیز جلوگیری می‌کند.
دهقانان پروان از این روش‌های جدید ابراز رضایت کرده و اعلام کرده‌اند که در سال آینده خود به ایجاد قطعات نمایشی کشت گندم به شیوه قطاری خواهند پرداخت. این ابتکار به عنوان بخشی از تلاش‌های مستمر اداره زراعت برای بهبود کشاورزی در ولایت پروان تلقی می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۸
Background image

آغاز کار ساخت یک کانال آبیاری در ولسوالی اچین ننگرهار؛ زمینه کار برای صدها تن فراهم شد

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۴ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، کارهای اساسی ساخت یک کانال آبیاری از سوی اداره مهاجرین دنمارک (DRC) در قریه مکتب ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۶
Background image

افتتاح کار احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان در فاریاب

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارهای احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان بر روی ۳۰۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی خانچهارباغ ولایت فاریاب، با حضور مسئولان افغانستان و اوزبیکستان و مقامات محلی، رسماً. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

بازگشت به خبرها