تدویر جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت بادغیس

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱/۲۶ - ۹:۲۹
تدویر جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت بادغیس

جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و بازپس گیری زمین‌های غصب شده  در ریاست زراعت ولایت بادغیس با اشتراک  روساء عضو هیئت برگزار شد.
 در این جلسه روی چندین مورد از زمین‌های مورد مناقشه در ولسوالی سنگ آتش، بالامرغاب، آب کمری، کشک و جوند میان اعضای هیئت تخنیکی کمیسون جلوگیری از غصب و بازپسگیری زمین‌های امارتی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها