تخم‌پاشی علوفه‌جات در ساحات چراگاهی ولسوالی کلفگان ولایت تخار

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۹:۴۶
تخم‌پاشی علوفه‌جات در ساحات چراگاهی ولسوالی کلفگان ولایت تخار

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از تطبیق برنامه تخم‌پاشی علوفه‌جات در ساحات چراگاهی ولسوالی کلفگان خبر می‌دهد. این برنامه به منظور تقویت منابع علوفه‌ای و احیای دوباره چراگاه‌های تخریب‌شده، با همکاری دفتر انکشافی آغاخان و در هماهنگی با مدیریت مالداری و مدیریت عمومی خدمات زراعتی این ولسوالی عملی گردیده است.
در چارچوب این برنامه، در ساحه چراگاهی کوه‌الملک مقدار ۵۰ کیلوگرام تخم رشقه للمی و ۵۰ کیلوگرام تخم باجره تخم‌پاشی شد. این اقدام به هدف فراهم‌سازی علوفه باکیفیت برای مواشی و بهبود وضعیت علفچرها صورت گرفته است.
مسوولان می‌گویند که تطبیق چنین برنامه‌ها در احیای ساحات چراگاهی، تقویت پوشش نباتی و ترویج کشت علوفه‌جات مقاوم در برابر خشکسالی نقش اساسی دارد. همچنان این اقدامات سبب می‌گردد تا مالداران به منابع بهتر علوفه دسترسی پیدا کرده و وضعیت مالداری در منطقه بهبود یابد.
ریاست زراعت تخار تأکید می‌کند که تلاش‌ها برای توسعه سکتور مالداری و استفاده موثر از منابع طبیعی همچنان ادامه دارد.a

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS