تجلیل از روز مالداری در کابل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۶:۲
تجلیل از روز مالداری در کابل

۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
از روز مالداری در کابل با همکاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کمیته هالند برای افغانستان و پروگرام ثبات، معیشت و خدمات ضروری برای افغانستان تجلیل شد.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در این مراسم گفت که مالداری سرمایه ملی است و بخش مهمی از اقتصاد کشور را تشکیل می‌دهد. او افزود که حمایت از مالداران از اولویت‌های وزارت می‌باشد و پروژه‌های کمیته هالند برای افغانستان در هماهنگی با وزارت به‌گونه مؤثر تطبیق گردیده است.
داکتر فریدون قیومی رییس کمیته هالند برای افغانستان نیز در این مراسم هدف کلی این کمیته را خدمت به مالداران و دهاقین محروم عنوان کرد.
کمیته هالند برای افغانستان در ولایت‌های کابل، هرات، بلخ، کاپیسا، پروان، کندز، بغلان، غور، میدان وردک، نیمروز، فراه، بامیان، سمنگان، جوزجان و سرپل فعالیت دارد. این کمیته در بخش‌های حمایت از مالداران آسیب‌پذیر، مبارزه با امراض حیوانی و نباتی، تطبیق واکسین حیوانی، کمک به خانواده‌های متضرر از سیلاب‌ها و ارائه آموزش و کمک‌های غذایی و نقدی برای خانواده‌های نیازمند فعالیت می‌کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۵:۳۳
Background image

مولوی عبدالجبار خالد به‌عنوان رئیس استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت معرفی شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
براساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، مولوی عبدالجبار خالد در بست اول، طی مراسم رسمی به‌عنوان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۵۴
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری از مجتمع شرکت‌های امید بهار

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از مجتمع شرکت جوس و لبنیات امید بهار در پارک‌های صنعتی پل‌چرخی کابل بازدید کرد و بر حمایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۳۱
Background image

دستاوردهای مهم در بخش اشتغال و توسعه اجتماعی؛ پروژه بزرگ زراعتی در پکتیکا تکمیل شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری تخنیکی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده (FGA)» و حمایت مالی برنامه توسعه ملل متحد (UNDP)، یک. . .

بازگشت به خبرها