تثبیت نزدیک به ۷۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۴/۲۰ - ۱۰:۳۷
تثبیت نزدیک به ۷۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر

هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های غصب شده ولایت پنجشیر به ولسوالی عنابه سفر کرده و ۶۹.۲۱۹ جریب زمین امارتی را در آن ولسوالی تثبیت کردند.
 هیئت متذکره مطابق به پلان از قبل تعین شده به رهبری قاری فضل الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری به شمول اعضای هیئت تخنیکی رسما عازم ولسوالی عنابه گردیده بودند.
 در ابتدا قاری فضل الله دیوبند جمع هیئت تخنیکی  با ولسوال عنابه در مقر ولسوالی عنابه دیدار کرده و در مورد جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده و در قسمت پلان سفر هیئت تخنیکی گفتگو نمودند.
متعاقبا تیم تخنیکی  به ( قریه ملکان و قریه قلعه میرانشا) سفر نمود که در نتیجه مقدار (۶۹.۲۱۹) جریب زمین سفید را امارتی تثبیت و تشخیص نمودند و قابل تذکر است که قبلا زمین های غصب شده قریه جات متذکره نیز اسکیچ گردیده بود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۹:۴۶
Background image

آغاز برنامه وقایوی لایم سلفر برای کنترول آفات و امراض نباتی در دایکندی

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه وقایوی لایم سلفر به هدف جلوگیری و کنترول آفات و امراض نباتی از سوی آمریت امور زراعتی با همکاری کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات ریاست زراعت در ولایت دایکندی آغاز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۹:۴۶
Background image

تخم‌پاشی علوفه‌جات در ساحات چراگاهی ولسوالی کلفگان ولایت تخار

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از تطبیق برنامه تخم‌پاشی علوفه‌جات در ساحات چراگاهی ولسوالی کلفگان خبر می‌دهد. این برنامه به منظور تقویت منابع علوفه‌ای و احیای. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۴:۳
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده عودت‌کننده در ننگرهار

۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های عودت‌کننده از مهاجرت در ولایت ننگرهار که مدتی پیش آغاز شده بود، با موفقیت به پایان رسید. این روند تحت نظارت. . .

بازگشت به خبرها