تأکید معین زراعت و مالداری بر افزایش سرمایه‌گذاری در سکتور مرغ‌داری

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۱:۳۳
د چرګانو پالنې په سکټور کې د پانګونې پر پراختیا د کرنې او مالدارۍ مرستیال ټینګار

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، هم‌زمان با مسدود شدن گذرگاه‌های مرزی پاکستان، از اتحادیه مرغ‌داران خواست تا در سکتور مرغ‌داری سرمایه‌گذاری بیشتری کرده و نیازهای داخلی را تأمین نمایند. وی افزود که در تولید گوشت مرغ نزدیک به خودکفایی رسیده‌ایم، اما برای تأمین پایدار نیازهای کشور، افزایش تولید جوجه، بریدر، تخم و دانه مرغ نیز ضروری است.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری بر اهمیت توسعه ظرفیت تولید داخلی، حمایت از مرغ‌داران و ایجاد فرصت‌های شغلی در این سکتور تأکید کرد و از اتحادیه خواست تا با همکاری وزارت زراعت، کیفیت و کمیت تولیدات را ارتقا دهند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها