بیش از ده‌هزار نهال ناجو در باغ عمومی زراعت شهر میمنه یکه‌کاری شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۶ - ۱۵:۱۲
بیش از ده‌هزار نهال ناجو در باغ عمومی زراعت شهر میمنه یکه‌کاری شد

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب به‌منظور حفظ سلامت و مراقبت جدی از قوریه‌های اصلی باغ عمومی زراعت در شهر میمنه، بیش از ده‌هزار اصله نهال یک‌ساله و دو‌ساله ناجو به محل کنترول‌شده انتقال داده  و یکه‌کاری کردند.
آمریت تنظیم منابع طبیعی این ریاست می‌گوید که هدف از یکه‌کاری، فراهم‌سازی شرایط مناسب برای رشد سالم و دوام‌دار نهال‌ها پیش از انتقال به زمین اصلی می‌باشد.
به گفته مسئولان، یکه‌کاری نهال‌ها مزایای متعددی دارد که از جمله می‌توان به افزایش طول عمر، رشد بهتر، جلوگیری از انتشار بیماری‌ها و تقویت ویژگی‌های ژنتیکی و مقاوم‌سازی نهال‌ها اشاره کرد.
بر اساس معلومات مسئولان زراعت، این روند می‌تواند زمینه تولید نهال‌های با کیفیت و مقاوم را فراهم کرده و در بلندمدت نقش مثبتی در بهبود محیط زیست و سرسبزی ایفا کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۲:۲
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئول سازمان اسلامی امنیت غذایی

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش 
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و‌ کفیل وزارت زراعت، با “امره یوکسک” مدیر عملیات بشردوستانه سازمان اسلامی امنیت غذایی (IOFS) در دفتر کارش دیدار و گفتگو کرد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۴۷
Background image

آغاز کمپاین تداوی بیماری‌های طبق و تب کانگو در فاریاب

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب کمپاین وسیع تداوی و پیش‌گیری از بیماری  طبق یا آبله دهان و پا (FMD) و تب خون‌دهنده کانگو (CCHF) را در هفت ولسوالی این ولایت آغاز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۴۶
Background image

وزیر زراعت در دیدار با تاجران افغان مقیم سنت‌پترزبورگ خواستار سرمایه‌گذاری در افغانستان شد 

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ ه‍ .ش
هم‌زمان با سفر رسمی هیئت بلندپایه امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، به شهر سنت‌پترزبورگ روسیه جهت اشتراک در کنفرانس. . .

BACK TO NEWS