به ۷۵ مالدار در جوزجان بسته‌های شیردوشی توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۵:۹
به ۷۵ مالدار در جوزجان بسته‌های شیردوشی توزیع شد


۱۰ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، از توزیع بسته‌های شیردوشی به ۷۵ مالدار به منظور حمایت از مالداران و توسعه‌ی مالداری در این ولایت خبر داده است.
هر یک این بسته‌های شیردوشی که شامل ۱۶ وسیله می‌شود، به ۵۰ مرد و ۲۵ زن مالدار به کمک پروژه «CDRRP» مربوط به وزارت زراعت، در ولسوالی‌های خواجه ‌دوکوه، خانقاه و فیض‌آباد جوزجان توزیع شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS