به ۶۸ زعفران‌کار در سرپل مهارت‌های زعفران‌کاری مدرن آموزش داده شد

user-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۶ - ۱۹:۱۴
سرپل

 

۲۶ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل جهت ارتقای ظرفیت دهاقین زعفران‌کار و دهاقین علاقه‌مند به کشت زعفران، آنان را آموزش می‌دهد تا مهارت‌های مدرن زعفران‌کاری را یاد بگیرند.
این برنامه به تأسی از پلان منظور شده وزارت زراعت آغاز شده و قرار است ۶۸ زعفران‌کار در مرکز و ولسوالی‌های سرپل، در برنامه‌های آموزشی کشت و تولید زعفران شرکت کنند و این مهارت‌ها را یاد بگیرند. این برنامه‌ی آموزشی از مرکز آغاز شده و پس از این، به ولسوالی‌های سوزمه‌قلعه، سانچارک و گوسفندی گسترش می‌یابد.
برنامه‌های آموزشی پروسس و بازاریابی زعفران نیز به زودی و با فرا رسیدن فصل گل‌دهی زعفران دایر خواهد شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها