به ۴۰۰ نفر در ولایت بلخ به منظور گسترش ساحات هینگ وسایل زراعتی توزیع شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۴ - ۱۴:۴۴
به ۴۰۰ نفر در ولایت بلخ به منظور گسترش ساحات هینگ وسایل زراعتی توزیع شد


۴ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، می‌گوید که به ۴۰۰ نفر از اعضای انجمن‌های گیاهان طبی در ولسوالی‌های مارمل و خُلم به منظور گسترش ساحات گیاه طبی هینگ، وسایل زراعتی توزیع کرده است.
این وسایل که شامل کراچی دستی، بیل، کتمن، کارت جمع‌آوری شیره‌ی هینگ، بشکه‌های ۲۰ لیتری، موزه و لباس کار می‌شود، به ارزش سه میلیون و ۳۸۰ هزار افغانی از طریق پروژه ارزش‌افزایی گیاه هینگ توزیع شده است. قرار است با استفاده از وسایل، ۴۰۰ هکتار زمین جدید تحت کشت‌زارهای هینگ قرار بگیرد.
هم‌چنین به ۲۰ تن از اعضای این انجمن‌ها، ۲۰ گاو شیری نیز توزیع شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۶:۵۵
Background image

صدور ۷۵ تُن سیر از کندهار به هند

۲۰ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کردند که از این ولایت به‌طور مجموعی ۷۵ تُن سیر از طریق بندر چابهار ایران به هند صادر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۶:۵۱
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی‌های چهارگانه اندخوی


۲۰ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب به همراه هیئتی رسمی، به منظور بررسی وضعیت زراعت، آبیاری و مالداری، از ولسوالی‌های چهارگانه اندخوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۵:۳۱
Background image

بازدید رییس زراعت پنجشیر از ولسوالی آبشار


۲۰ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رییس زراعت ولایت پنجشیر، طی سفری رسمی به ولسوالی آبشار، از فعالیت‌ها و کارکردهای مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرد. در این سفر، شماری. . .

بازگشت به خبرها