به ۱۹۰ دهقان در هرات کود کیمیاوی توزیع شد

naim.rezai
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۷ - ۱۰:۴۹
به ۱۹۰ دهقان در هرات کود کیمیاوی توزیع شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، به ۱۹۰ تن از دهقانان در ولسوالی‌های انجنیل، گذره، کرخ، غوریان، اوبه و پشتون زرغون که نباتات تیلی و صنعتی شامل کنجد، پنبه، آفتاب‌پرست و سویابین کشت و تولید می‌کنند، کود کیمیاوی توزیع کرد.
به هریک از این دهقانان ۳۵ کیلوگرام کود سیاه و ۵۰ کیلوگرام کود سفید توزیع شده است.
هدف از توزیع کود کیمیاوی به دهقانان، حمایت و تشویق آنان به کشت و توسعه نباتات تیلی و صنعتی می‌باشد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۵۴
Background image

افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات بادنجان رومی در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس معلومات ارائه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۳۰
Background image

وزیر زراعت با مسئولان ریاست زراعت کندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۲ چنګاښ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت کندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت در تالار ریاست زراعت کندهار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و نظارت از روند خریداری و انتقال گندم مازاد دهاقین به ولایت کندز سفر نموده و در جلسه‌ای با رئیس زراعت این ولایت، روی هماهنگی و. . .

BACK TO NEWS