به ۱۶۶ باغدار در بغلان وسايل باغدارى توزيع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۲ - ۱۳:۲۸
به ۱۶۶ باغدار در بغلان وسايل باغدارى توزيع شد

۱۲ثور ۱۴۰۰
برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، SNaPP2، مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به ۱۶۶ باغدار در ولایت بغلان، وسایل تخنیکی باغداری توزیع کرد.
این وسایل شامل قيچي، ميوه‌چين، دواپاش ,اره، زينه و سبد می‌شوند و به ۱۶۶باغدار در ولسوالى‌هاى پلخمري، بغلان مرکزی، دوشى، خنجان، ده صلاح و بنوه اندارب توزیع شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها