به ۱۲۰ خانم زراعت‌پیشه در بادغیس بسته‌های مکمل پروسس مواد غذایی توزیع شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۸ - ۱۱:۳۹
به ۱۲۰ خانم زراعت‌پیشه در بادغیس بسته‌های مکمل پروسس مواد غذایی توزیع شد

۸ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق یکی از پروژه‌هایش، به ۱۲۰ خانم زراعت‌پیشه که دارای گل‌خانه‌های کوچک هستند، بسته‌های مکمل پروسس مواد غذایی توزیع کرد.
این بسته‌ها به زنان زراعت‌پیشه در ولسوالی‌های غورماچ و بالامرغاب توزیع شده است. از این بسته‌ها در تولید مربا، ترشی‌باب و رب بادنجان رومی استفاده می‌شود و شامل ۴۷ قلم وسیله مختلف است.
این زنان زراعت‌پیشه می‌توانند با استفاده از بسته‌های توزیع شده‌، محصولاتی را که از گل‌خانه‌های خودشان به دست می‌آورند، پروسس کنند و بفروشند.
هدف از توزیع این بسته‌های پروسس مواد غذایی، کمک به بهبود اقتصاد خانواده‌ها، معرفی محصولات با ارزش زراعتی، بلند بردن سطح آگاهی تولیدکننده‌گان و اشتغال‌زایی برای خانم‌ها است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۵:۱۸
Background image

توزیع بز و وسایل جمع‌آوری شیر برای افراد معلول و بی‌بضاعت در دایکندی

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی به همکاری یکی از موسسات همکار، روند توزیع بزهای شیری و وسایل جمع‌آوری شیر را برای افراد معلول و بی‌بضاعت در مرکز این ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۵:۷
Background image

تأکید بر تداوم همکاری‌ها میان وزارت زراعت و دفتر ناروی در افغانستان

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولین عمومی دفتر ناروی در افغانستان (NCA) و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۰:۲۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با بزرگان ولایت پکتیکا و استماع مشکلات آنان

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از بزرگان و موسپیدان ولایت پکتیکا در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار، بزرگان. . .

بازگشت به خبرها