به دو هزار و ۵۰۰ دهقان در سرپل تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیایی رایگان توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۲ - ۱۳:۲۸
به دو هزار و ۵۰۰ دهقان در سرپل تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیایی رایگان توزیع شد

۲۲ قوس ۱۳۹۹
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیایی به صورت رایگان برای دهقانان مرکز شهر سرپل و ولسوالی‌های سانچارک و گوسفندی این ولایت، با قطع نوار توسط عبدالقادر آشنا والی سرپل و با حضور مسوولان محلی و دهقانان این ولایت آغاز شد.
عبدالقادر آشنا، والی سرپل از ابتکار ریاست زراعت و دفتر زوا برای توزیع تخم اصلاح‌شده و کود کیمیایی ستایش کرد و از کشاورزان خواست که در مشوره با کارمندان فنی و حرفه‌ای ریاست زراعت این گندم را زرع کنند تا حاصلات خوب به دست بیاورند.
او هشدار داد که هیچ کشاورز حق فروش این گندم را ندارد و در صورتی که این گندم به فروش برسد با فروشنده و خریدار برخورد جدی صورت می‌گیرد.
از سویی هم محمدسلیم رنجبر رییس زراعت، آبیاری و مالداری سرپل که در برنامه توزیع تخم اصلاح شده گندم و کود کیمیایی صحبت می‌کرد، گفت ریاست زراعت آبیاری و مالداری سرپل در همکاری با دفتر زوا برای دو هزار و ۵۰۰ کشاورز مرکز شهر سرپل و ولسوالی‌های سانچارک و گوسفندی پس از سروی دقیق،  یک یک بوجی تخم اصلاح‌شده گندم، کود کیمیایی سیاه و سفید توزیع می‌کند که پس از ختم پروسه توزیع، دهقانان شامل برنامه از سوی کارمندان موظف این ریاست آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در بخش تولید و پروسس گندم نیز داده می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده است.
به گفته آنان،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۶
Background image

آغاز دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در تخار

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولایت تخار از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با حمایت سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۵
Background image

ایجاد ۱۹ مرکز آموزشی باغچه‌های خانگی برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در بدخشان

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری مؤسسه «ریشه جهانی برای زندگی» ، از طریق پروژه باغچه‌های خانگی، برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در ولسوالی‌های شهدا،. . .

بازگشت به خبرها