به بیش از هشت‌هزار و سه‌صد مالدار در هرات خوراکه حیوانی توزیع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۳ - ۱۴:۲۲
به بیش از هشت‌هزار و سه‌صد مالدار در هرات خوراکه حیوانی توزیع شد

۲۳جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، به همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، FAO، به ۸۳۷۵ مالدارِ متاثیر شده از خشک‌سالی، ۱۶۷۵ متریک‌تُن خوراکه حیوانی توزیع کرده است.
این مواد توسط مسوولان محلی در ولسوالی‌های زنده‌جان، کهسان، کشک کهنه، ادرسکن، گلران، کرخ و پشتون‌زرغون توزیع شده است.
هم‌چنین چهارصد عدد سیلو نیز به دهقانان ولسوالی‌های انجیل و گذره هرات توزیع شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۳
Background image

برگزاری نشست هم‌آهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در کندز

۱۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور هم‌آهنگی و پیشرفت با مؤسسات و نهادهای همکار، نشستی برگزار کرد. در این نشست مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۴۷
Background image

مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: از فارم سوم امسال نزدیک به سه هزار و سی تن جواری به دست خواهد آمد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان فارم سوم شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند که امسال حدود ۴۰۳۰ جریب زمین در این فارم برای کاشت جوار اختصاص یافته است و بر اساس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۳۴
Background image

وزارت زراعت بیش از یک هزار جریب زمین را به وزارت ترانسپورت و هوانوردی منتقل کرد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات ریاست اراضی وزارت زراعت می‌گویند که در مرکز ولایت بامیان و همچنین در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل، به منظور ساخت ترمینال ترانسپورتی و. . .

بازگشت به خبرها