به بیش از هشت‌هزار و سه‌صد مالدار در هرات خوراکه حیوانی توزیع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۳ - ۱۴:۲۲
به بیش از هشت‌هزار و سه‌صد مالدار در هرات خوراکه حیوانی توزیع شد

۲۳جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، به همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، FAO، به ۸۳۷۵ مالدارِ متاثیر شده از خشک‌سالی، ۱۶۷۵ متریک‌تُن خوراکه حیوانی توزیع کرده است.
این مواد توسط مسوولان محلی در ولسوالی‌های زنده‌جان، کهسان، کشک کهنه، ادرسکن، گلران، کرخ و پشتون‌زرغون توزیع شده است.
هم‌چنین چهارصد عدد سیلو نیز به دهقانان ولسوالی‌های انجیل و گذره هرات توزیع شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۵:۸
Background image

تثبیت ۵۰۰ جریب زمین برای ایجاد سردخانه‌های عصری در ولسوالی بگرام، ولایت پروان

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظ‌الله تعالی، قرار است زمین برای ایجاد و ساخت سردخانه عصری‎‌ در ولایت مختلف کشور تثبیت گردد که به این منظور هیئت مختلط از ریاست زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۲۱
Background image

صادرات بیش از دو تُن عسل طبیعی ولایت بلخ به بازارهای خارجی

۲۲ جدی۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از تولیدات داخلی و توسعه سکتور مالداری، در جریان سال ۱۴۴۷ هجری قمری، بیش از دو تُن عسل طبیعی تولید ولایت بلخ با همکاری زنبورداران و انجمن‌های فعال این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۵
Background image

برگزاری جلسه عوایدی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان 

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هفته‌وار گزارش‌دهی عوایدی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با حضور رئیس این اداره، نماینده اداره مستوفیت، آمرین شعبات، مدیر عمومی مالی و اداری و اعضای. . .

بازگشت به خبرها