به انجمن‌های نبات طبی هنگ در سمنگان ۱۱۳ راس گوسفند توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۳ - ۱۲:۵۶
به انجمن‌های نبات طبی هنگ در سمنگان ۱۱۳ راس گوسفند توزیع شد

۱۳قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، می‌گوید که به بیست تن از اعضای چهار انجمن نبات طبی هنگ در این ولایت، ۱۱۳ راس گوسفند توزیع شده است.
محمدرحمن ارغندیوال رییس زراعت آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، می‌گوید که این گوسفندان برای تشویق اعضای انجمن‌های نبات طبی هنگ به منظور حفاظت از چراگاه‌ها، ساحات نباتات طبی و رشد مالداری توزیع شده است.
اعضای انجمن‌های نباتات طبی هنگ در بدل دریافت این گوسفندان مسوولیت دارند تا چهارصد هکتار چراگاه و ساحات مربوط به نباتات طبی را حفاظت کنند.
گوسفندان توزیع شده به ارزش یک میلیون افغانی از بودجه بخش منابع طبیعی وزارت زراعت خریداری شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۹
Background image

در بلخ برای ۵۵ دهقان ولسوالی نهرشاهی پیاز زعفران توزیع شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کارمندان ریاست زراعت بلخ در  ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ، با همکاری دفتر «دست به دست»، روند توزیع پیاز زعفران را برای ۵۵ دهقان در قریه شهرک وطنی این ولسوالی انجام. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۷
Background image

وزیر زراعت با سفیر ایران در کابل دیدار کرد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در دفتر کارش با علیرضا بیکدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، دیدار و درباره گسترش همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۲۴
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS