بهره‌برداری از سیستم آبیاری بارانی و قطره‌ای در وزارت زراعت

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳۰ - ۱۱:۳۳
بهره‌برداری از سیستم آبیاری بارانی و قطره‌ای در وزارت زراعت

سیستم آبیاری بارانی و قطره‌ای صحن وزارت زراعت با حضور مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و مالداری، ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و شماری از رؤسا و کارمندان این وزارت به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه به هزینه ۳ میلیون و ۱۶۵ هزار افغانی تطبیق شده و بیش از ۵.۲ هکتار زمین را تحت پوشش آبیاری قرار می‌دهد. سیستم جدید ظرفیت ذخیره‌سازی ۷۲ متر مکعب آب و انتقال آن را دارد و به هدف بهبود مدیریت منابع آب و افزایش بهره‌وری زراعتی راه‌اندازی گردیده است.
در مراسم افتتاح، معین آبیاری و منابع طبیعی و معین مالی و اداری وزارت زراعت، این پروژه را گامی مؤثر در راستای توسعه زراعت مدرن و صرفه‌جویی در مصرف آب عنوان کرده و بر اهمیت استفاده از تکنالوژی‌های نوین در سکتور زراعت تأکید نمودند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۱۱:۴۸
Background image

اعمار ترناب و پلچک در ولسوالی پاتو ولایت دایکندی

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به طول ۷۲.۵ متر، ترناب و به طول ۱۹ متر، دو باب پلچک (کلورت) در ولسوالی پاتو ولایت دایکندی ساخته و به بهره‌برداری رسید. این پروژه شامل یک کانال به طول ۱۰ متر با دهانه ۶۰. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۱۱:۴۷
Background image

آغاز برنامه یوریا اسپری در ولسوالی‌های ولایت فاریاب

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور تقویت رشد نباتات و افزایش حاصل‌دهی محصولات زراعتی، برنامه یوریا اسپری به‌طور رسمی در ولسوالی‌های پشتونکوت، خواجه سبزپوش و خواجه موسی ولایت فاریاب آغاز شد. این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۱۱:۵
Background image

آغاز روند دیزاین و کاشت لاین‌های اصلاحی و تجربی گندم در فارم تحقیقات زراعتی اردوخان هرات

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مدیریت عمومی تحقیقات زراعتی و مالداری اردوخان از آغاز روند دیزاین و کاشت گندم در لاین‌های اصلاحی و تجربی (Breeding lines و Experimental lines) خبر داد. این لاین‌ها هنوز. . .

بازگشت به خبرها