برگزاری ورکشاپ آموزشی هوا شناسی برای کارمندان ریاست زراعت در ولایت تخار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۵:۴۰
برگزاری ورکشاپ آموزشی هوا شناسی برای کارمندان ریاست زراعت در ولایت تخار

۱۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار یک ورکشاپ آموزشی یک‌روزه برای مسئولان هواشناسی ۱۶ ولسوالی و واحد ترویجی آق‌مسجد این ولایت برگزار کرد. هدف از این برنامه، ارتقای ظرفیت کارمندان در جمع‌آوری دقیق داده‌های بارندگی و استفاده از سیستم‌های نوین هواشناسی بود.
این ورکشاپ با سخنان رئیس ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار آغاز شد. وی بر نقش حیاتی اطلاعات هواشناسی در توسعه زراعت و مدیریت منابع آبی تأکید کرد و از تلاش‌های کارمندان قدردانی نمود.
ر ادامه، آموزش‌های نظری و عملی در زمینه‌های  های چون  روش نصب و فعال‌سازی دستگاه‌های باران‌سنج، نصب و استفاده از برنامه Kobo Collect برای ثبت و ارسال داده‌ها، نصب برنامه Open Camera برای ثبت مختصات دقیق محل نصب باران‌سنج، روش اندازه‌گیری و ثبت دقیق بارندگی، و چگونگی ارسال اطلاعات به سیستم هواشناسی زراعتی وزارت زراعت اراییه شد.
در پایان، به هر ولسوالی یک دستگاه باران‌سنج توزیع شد تا فرآیند جمع‌آوری داده‌ها مطابق آموزش‌های ارائه‌شده آغاز گردد. این برنامه بخشی از طرح ملی وزارت زراعت برای بهبود سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و هواشناسی زراعتی در سراسر کشور است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۳۰
Background image

وزارت زراعت برای کارمندان جدی استخدام شده در بخش جیودوزی و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۳ رجب‌المُرجّب ۱۴۴۷ ه‍.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای کارمندان تازه استخدام شده در ریاست اراضی در بخش جیودوزی، کدستر و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد.
این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۲۹
Background image

اقدامات کنترولی امراض و آفات نباتی با استفاده از یخ‌آب زمستانی و روغن زمستانی در ولسوالی‌های خاکجبار و کلکان کابل

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب برنامه‌های حمایوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل  و به‌منظور کنترول امراض و آفات نباتی، بهبود مدیریت باغ‌ها و ارتقای سطح حاصلات زراعتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع وسایل حیوانی برای مالداران در ولسوالی چمتال بلخ

۲۳ جدی ۱۴۰۴هـ.ش
به منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت اقتصادی روستاییان، روند توزیع وسایل مورد نیاز مالداری در هفت قریه ولسوالی چمتال ولایت بلخ به 309 تن از مالداران واجد شرایط وسایل. . .

بازگشت به خبرها